Hjelp de som er rammet i Libanon

Videresender denne viktige meldingen fra Trond Wathne Tveiten. Vi er riktignok ikke enig i alt når det kommer til konflikten, og jeg er heller ikke enig med Norsk Folkehjelp i deres holdning til Israel, men det betyr selvsagt ikke at jeg er imot at Libanons befolkning skal hjelpes, og her gjør NF en beundringsverdig jobb.


"Det er nå en akutt humanitær krise i Libanon. Folk er på flukt. De 55 ansatte i Norsk Folkehjelp i Libanon er i full gang med nødhjelpsarbeidet. Vi deler ut vann, mat, medisiner, førstehjelpsutstyr, melk til småbarn og utstyr til funksjonshemmede. Behovet for hjelp er enormt, og øker for hver dag. Situasjonen er fortvilt.

 

Norsk Folkehjelp har hatt kontor i Beirut siden 1982. Den gang var landet revet i stykker av borgerkrig. Nå er Libanons menn, kvinner og barn igjen drevet fra sine hjem, og de trenger din hjelp.

 

Enhver støtte mottas med takk!

Ring 820 43 088 og gi 100 kroner, eller gi ditt bidrag ved å gå inn på www.folkehjelp.no/donasjon

.

Vi håper du vil sende denne e-posten videre. Takk for din støtte!

 

Vennlig hilsen

Finn Erik Thoresen, generalsekretær i Norsk Folkehjelp

 

For jevnlige oppdateringer om Norsk Folkehjelps innsats i Libanon og resten av Midtøsten:

www.folkehjelp.no"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits