Debatter på nett

Var innom et debattforum idag, for å sjekke hva folk hadde å si om midt-østen konflikten, jeg fant en som skrev;

"Israels okkupasjon av andres landområder er vel viden kjent over en hel verden?
Kanskje ikke så rart at de er verdens mest forhatte folkeslag for slikt baller på
seg med årene vet du?

mvh
Joshua"


 Jeg trenger heldigvis ikke å kommentere dette innlegget, fordi det var en tidligere muslim som svarte ham tilbake på en meget bra måte;"Du er hjernevasket av hat som alle andre muslimer! SKAM DEG! I tillegg viser du at du ikke er i stand til å tenke selv, men at du svelger ANTI Israelsk propaganda som NRK har servert i alle år!

Jeg er en av dem som begynte å tenke! Jeg fant ut at dette er sprøyt. Det ble bare for dumt. Så undersøkte jeg Koranen, for selv om jeg egentlig er født muslim, så visste jeg ikke noe om religionen og mine foreldre var helt sekulære. Det ga meg håp. Koranen er et makkverk som er full av feil, og profeten fikk åpenbaringer i epilepsianfall og var pedofil.

Du sitter med fullstendig feil informasjon. Israel har RETT til HVER MILLIMETER av landet.
Det er muslimene som har problem. Det er de som sitter med hatet og problemet med å la seg styre under et folk de hater. Sånne folk som deg som svelger alt som kommer fra den arabiskvennlige og sterkt Israelsfiendtlige kanalen NRK Rått, er farlige. Det er lov å bruke mer enn EN hjernecelle! EN hjernecelle kreves for å huske propaganda og oppgulp, mens flere hjerneveller må til for å tenke selvstendig! HOs noen har de fler enn EN, men resten er på FERIE!

HIlsen Ahmed
"

Kilde


Nå tror ikke undertegnede at man automatisk er idiot fordi man er hjernevasket med hat (snarere tvert imot i enkelte tilfeller) , men godt enkelte kan undersøke og finne ut sannheten.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

22, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits