Glede over Sharons koma

Glede over Sharons koma 2

Glede over sharons koma

Her er noen bilder tatt ifra palestinske områder kort tid etter Sharon falt i koma. Palestinere deler ut kaker, blomster, og holder plakater der det står; "Sharon, go to hell" og "Die, Sharon". Og SE hvor de smiler (!).

Dette er altså samme mannen som tvangsflyttet israelske bosettere rett før han havnet i koma- dette ble han refset for i egne rekker. De likte ikke at han bevegde seg mer og mer mot sentrum. Takket være Sharon er det veldig høyreorienterte Likud er idag svekket, og det sentrums-orienterte Likud sammen med Arbeiderpartiet er de største partiene. Samtidig er det jødehatende Islamistpartiet Hamas det klart største partiet blant palestinerne. Med andre ord; Israelsk politikk moderer seg og palestinsk politikk blir mer ekstremistisk.

Forteller ikke dette litt om virkeligheten, så vet ikke jeg.

13 kommentarer

Knut Stian Olsen

02.apr.2006 kl.17:42

Du kunne kanskje nevnt at Sharon var mannen bak massakrene i flyktningeleirene i Beirut også for å ta med bakgrunnen til palestinernes glede. Jeg har forståelse for deres reaksjon...

Red.

02.apr.2006 kl.17:59

Til Knut Stian: Dette har jeg allerede svart deg på her om du leser nederste kommentaren;

israel.abcblogg.no/030306232024_ariel_sharons_liv.html

sonya bærem

02.apr.2006 kl.18:59

Du kan virkelig få sagt det! Dette er sant!!! Dem som ikke ser det, er blinde!

Wiggo Abrahamsen

06.apr.2006 kl.13:09

Frekke palestinere! Her krever de rett på det hellige land og i tillegg så er de frekke nok til å protestere mot Ariel Sharon!

Jødene har rett på det hellige land og disse palestinerene som protesterer burde vært drevet ut for lenge siden. Hvis Gud hadde ønsket at de skulle ha rett til å bo i Israel, så hadde de vært født jøder.

Det er viktig at alle kristne støtter Israel (samme hvilke metoder som krever!) slik at de kan bo i et land fritt for arabisk pakk som dette.

Red.

06.apr.2006 kl.22:03

Til Wiggo Abrahamsen: Du gjør meg flau over å være kristen når du uttrykker deg så fiendtlig på den måten. Jeg støtter Israel men jeg støtter selvsagt også palestinernes rett til å bli tatt på alvor. "Arabisk pakk"? Hvordan kan du komme med et slikt rasistisk utsagn og samtidig kalle deg kristen? Hykler

Brekkmaster

30.mai.2006 kl.11:11

Hahahaha.

Tor Olav Gundersen

29.jun.2006 kl.02:27

Jeg fant denne sida på nettet idag. Mye interesant stoff om Israel. Jeg har vært i Israel en gang i året siden år 2000. Det er store problemer for Guds utvalgte folk i våre dager. Mitt inntrykk er at Israel er villige til å strekke seg langt for å få en endelig fredsavtale med palestina-araberne. Men dessverre ser vi at palestinernes politiske ledere ikke er interessert i dette, i virkeligheten. La oss be om fred for Jerusalem! Det er slik at en endelig løsning på konflikten i Midt-Østen ikke vil være en realitet før Jesus kommer tilbake til Oljeberget. Da skal et fredsrike styrt av Jesus Kristus ha en varighet på 1.000 år. Gud hjelpe oss at vi er blant dem som følger Ham. Da skal vi også regjere med Ham når en krigsherja jord skal forvandles til et fredens paradis.

Red.

29.jun.2006 kl.21:53

Til Tor Olav Gundersen: Tusen takk for det, kjekt å høre. Ja, det er ingen tvil om at det er Israel som har strukket seg lengst for å oppnå fred. Dessverre lærer så alt for mange kristne om erstatningteologien, men jødene har en avgjørende rolle i verdens historie og helt frem til dommedag. Vi har en spennende tid foran oss..

Per Husnes

04.jul.2006 kl.18:02

Wiggo Abrahamsen er en falsk profet og forkynner. Denne mannen jobber i satans tjeneste det er sikkert. Ingen kristen ville sagt noe slikt rasistisk. Der avslørte du deg Wiggo!! Din falske profet og hykler!!!

Wiggo Abrahamsen

30.jul.2006 kl.21:45

Jeg beklager på det aller sterkeste at noen har missbrukt navnet mitt på denne siden.
Jeg har gjennom andre blitt gjort oppmerksom på denne hjemmesiden. Jeg besøker denne hjemmesiden for første gang i dag 30 juli 2006.

Alt det som tidligere er blitt skrevet i mitt navn tar jeg fullstendig avstand fra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg elsker Israel og det jødiske folket og jeg mener at de har rett til sitt land.

Jeg har besøkt Israel mange ganger og velsigner dette landet.

Men det ville ikke falle meg inn å omtale hverken arabere eller andre mennesker som "pakk."

Jeg beklager på det dypeste at mitt navn er blitt missbrukt på en slik måte.

Israel-venn

31.jul.2006 kl.00:52

Til Wiggo Abrahamsen: Bra du fant det ut så du fikk rettet det opp. Du bør ikke beklage ovenfor meg for hva andre gjør i ditt navn. De burde skamme seg. Håper du vil fortsette å titte innom denne siden ;)

Wiggo Abrahamsen

31.jul.2006 kl.07:32

Jeg kommer helt sikkert til å se innom denne siden mange ganger. Jeg er veldig opptatt av Israel og det som skjer i Midt-Østen.

Jeg vil også gjøre det jeg kan for å rett opp igjen det gale inntrykket folk har fått av meg som en rasist.

Rasist er det siste jeg skulle bli anklaget for å være. Jeg er gift meg en kvinne fra Brasil, og jeg og min kone har 15 adoptivbarn som alle er fra Brasil og er i alle regnbuens farger.
Helt fra jeg var en liten gutt har jeg kjempet mot rasisme. Min første særoppgave på skolen handlet om Martin Luther King og hans kamp mot raseskille i USA.

Vell..Gud velsigne dere alle, og Shalom til alle - både jøder og palestinere...

Kai Falck

07.nov.2007 kl.15:48

Det er umulig å være upartisk i Midtøsten konflikten. Selv Norge, som helt siden Osloavtalen har forsøkt å megle i striden, har tatt palestinernes side. Norske medier er mer og mer palestinavennlige og mindre og mindre jødevennlige. Enkelte ganger lurer jeg på hva slags kilder mediene egentlig har. For meg virker det som om det kun er palestinske kilder norske og andre lands medier forholder seg til, ikke israelske. Israel kommer aldri til orde og får ikke sendetid eller spalteplass noen steder slik at de kan forsvare seg selv. De får ikke lov å forsvare seg.
Palestinerne maler et stakkarslig bilde av sin egen elendighet. En elendighet de fullt og helt kan takke seg selv for. Hadde de ikke sendt raketter og selvmordsbomber inn i Israel, hadde heller ikke Israel trengt å stenge grenser, slå av strømmen og angripe utskytningsramper. Da hadde det blitt fredeligere der nede.
Men freden kommer ikke før Messias kommer. Se, Han kommer og hvert øye skal se Ham.

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits