Tysk-muslimsk kultursenter vil ha Ahmadinejad til Auschwitz

Som kanskje de fleste nå har fått med seg har Irans president, Mahmoud Ahmadinejad i en rekke uttalelser stilt spørsmål ved om Holocaust har skjedd. Ifølge han er Holocaust en "myte" som er brukt for å støtte opp under etableringen av staten Israel. Talsmann for Islam-Archiv-Deutschland Central Insistute sier at; "På dette fryktelige stedet [Auschwitchz] kan han igjen fornekte Holocaust, om han har mot til det."
Han legger til at den iranske presidenten ikke bare rakker ned på de jødiske nazi-ofrene, men også de titusener av arabere som døde i fangeleirene under 2.verdenskrig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits