Fra nazist til palestinsk terrorist


SS og PLO er vel bare to sider av samme sak? PLO har neppe bevist noe annet. SS eksisterer ikke lenger. Men PLO gjør det. Og blir til og med beundret av flere rundt om i Verden. Folk "glemmer" visst fort at PLO har samtykket til en rekke fatale terrorist- og selvmordsaksjoner.

Egypteren Yassir Arafat ble født i Kairo i 1929 som medlem av familien al-Husseini, som i generasjoner har vist sympati med og støtte til nazistene. Arafats onkel, lærer og erklærte forbilde, Stormuftien av Jerusalem, Hajj Amin al-Husseini, satte i gang arabisk terror mot jødene i 1920-årene. I 1929 sto han bak massakren på jødene i Hebron. Terroren mot jødene begynte med det samme araberne kom til Israel og er ikke noe nytt fenomen. Under 2.verdenskrig samarbeidet stormuftien med Heinrich Himmler og organiserte jødeutryddelse på Balkan, v.h.a. den muslimske Waffen SS-avdelingen Handjar, som han opprettet og var "åndelig leder" for. Hitlers bok "Mein Kampf" blir stadig distribuert fra Arafats "hovedstad", Ramallah. Arafat spredde gjennom lang tid tradisjonelt jødehat, som f.eks.: «Israel dreper våre barn for å bruke deres indre organer.»

 La oss i denne sammenheng huske de kloke ord: "Lærer vi ikke av historien er vi dømt til å gjenta den." Israel har mange fiender.De kan gjerne gi inntrykk av at de er fredens budbringere, men egentlig hater de jødene ( og andre ) som pesten. al-Quaradawi er et eksempel på det.

Her er flere interresante artikler om emnet:

http://www.dagen.no/show_art.cgi?art=7865
http://www.tellthechildrenthetruth.com/
http://www.eretzyisroel.org/%7Ejkatz/nazis.html 
 

7 kommentarer

Knut Stian Olsen

04.mar.2006 kl.20:13

SS/Wehrmacht og IDF/Israel er to sider av samme sak... PLO har drevet en legitim motstandskamp mot IDF/Israel

Knut Stian Olsen

04.mar.2006 kl.20:16

Lærer vi ikke av historien er vi dømt til å gjenta den skriver du. Det Israel holder på med i Palestina nå er den gjentagelsen du er så redd for...

Vestbredden og Gaza er i dag verdens største konsentrasjonsleire, takket være Israels politikk...

Trond

04.mar.2006 kl.20:34

Her er det mye tull.
Sarajebvo var et av de stedene på Balkan der det ikke ble oprettet jødegheto. Det har seg slik at mange muslimer der arbeidet aktivt imot jødeutryddelsen.
I dag er det et liberalt parti i bosnia bestående av flere jøder og muslimer.

Red.

04.mar.2006 kl.20:44

Til Knut: Jeg sier ikke at alt Israel gjør er riktig. Enkelte steder Israel bygger gjerdet på tar f.eks livsgrunnlaget fra palestinere. I tillegg river de ned palestinske bosetninger flere steder. Så jeg sier ikke at Israel bare gjør gode ting men jeg vil få frem hvem denne Arafat egentlig var, og at arabernes krig mot Israel, definitivt ikke bunner i motstandskap, men et intenst jødehat. Ehud Barak gikk faktisk med på å gi Arafat 96% av Vestbredden mot at Arafat la fra seg det latterlige forslaget om å la arabiske flyktninger flytte tilbake til Israel. Hadde de fått flytte tilbake til Israel, hadde man ikke lenger trengt å kalle det Israel, fordi det hadde vært flere muslimer enn jøder- itillegg hadde det blitt massemord av jøder. Det står tydelig om jødehat i koranen, og mange muslimer der nede tar dette veldig alvorlig. Da Israel ble opprettet kom det minst like mange jøder fra arabiske land, som det kom muslimske flyktninger ifra Israel. Når det gjelder Gaza, er den for det meste nå under kontroll av palestinske styresmakter, og terroristene strømmer til.Dette landet som streber med å i det hele tatt være til, med fiender på alle kanter.Spør du meg, synes jeg ikke det er det rart at de er forsiktig med hvem de slipper inn i landet sitt.Men det er bare meg da.

Red.

05.mar.2006 kl.01:04

Til Trond: Jeg nevnte ikke Sarajevo i artikkelen. Det finnes selvfølgelig også muslimer som ikke har noe imot jøder, ja til og med også har jødiske venner og de har enkelte verdier til felles som de selvsagt kan samles om i politiske sammenhenger.Kall gjerne artikkelen tull, men den blir ikke mindre sann av den grunn.

Trond

05.mar.2006 kl.02:57

Hva ønsker du oppnå med den??
Hva med å ta for seg historien om de kristne sin antisemitisme gjennom århundrene?? Eller hvordabn katolske kirke hjalp naziforbrytere etter den andre verdenskrig??
Sammeligne PLO med SS kan jo gjøre at man kan trekke parrallerer mellom en rekke ulike organisasjoner og samfunn som gjør kristne heller ikke vil komme spå veldig godt ut. Hvorfor gir du ikke den informasjonen?? Jeg trodde du var lei av den ensidige fokuseringen i dette sprøsmålet??
Jeg er ikke så dum at jeg ikke ser hvor du ønsker å ta dette her hen.

Red.

06.mar.2006 kl.16:14

Til Trond: Jeg har tatt for meg litt av det nå.Èn ting av gangen.

..og hvor tror du jeg ønsker å ta dette hen..?

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits