Med Israel For Fred

Vil bare si at om dere vil ha nærmest daglige nyheter ifra Israel, så er Med Israel For Fred nettsiden å klikke seg innpå. Den er et reelt alternativ til norske medias generelle anti-Israelske dekning av konflikten og av landet.

5 kommentarer

Trond

07.jul.2006 kl.10:11

For den dekkningen der er meget nøytral eller hva?? Men jeg glememr jo det faktum at mine kollegaer i Norsk folkehjelp som ståpr på tribuneplass på Gaza og vetsbredden ergentlig er redkaper for ventrevridd media.
Hva med helelr litt selvkritikk en å gi media skylden hele tiden.

Red.

07.jul.2006 kl.14:06

Var ikke noe bombe at du skulle kommentere her, Trond. Har norsk media tatt opp at terroristenes raketter den siste tiden har rammet minst 200 sivile Israelere? I dont think so. Folk trenger å se konflikten fra flere sider. SPESIELT nå.

12.aug.2006 kl.15:05

hmmmmm

12.aug.2006 kl.15:13

Stemmer.....ser at DU virkelig har et nyansert syn på saken. Få heller fakta på bordet. Eks. hvor mange sivile Israelere har mistet livet som følge av raketter? Hvor mange sivile Libanesere har mistet livet som følge av Israelske angrep? Vennligst svar meg på dette. Jeg ER "Israel-venn" - men det betyr ikke at jeg ukritisk støttet Israel...

Israel-venn

13.aug.2006 kl.00:01

Til anonym: Jeg har ikke tall på hvor mange som har dødd nøyaktig på begge sider men det er ca 10 ganger flere libanesere som har mistet livet enn det er Israelere. Personlig mener jeg at Israel gikk for langt inn i Libanon men at de gikk over grensen har jeg ingen problemer med. Hizbollah må avvæpnes for at det skal bli fred i regionen og dette burde både Libanon og verdenssamfunnet gjort for lenge siden. Dessverre vil det alltid være mange sivile liv som går tapt i en krig, og det er forkastelig. Men Hizbollah har vært slue, de har sendt raketter og satt opp poster hvor sivilbefolkningen har holdt til. At så mange libanesere nå er drept, kan en ikke bare legge skylden på Israel for. En hel del av skylden må også tillegges Hizbollah.

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits