Indoktrinering i den muslimske verden

I koranen står det at Allah gjorde jøder til aper og griser, og mange muslimer læres idag opp til å tro at jøder er parasitter som skal utslette muslimer og ta over verden. Jeg har funnet frem en film som er så hjerteskjærende- for det smerter meg å vite at denne jenten er bare et av MANGE muslimske små barn som blir indoktrinert med jødehat og radikal Islam. Ikke minst skremmer hun muslimske intervjueren meg, der hun sitter å smiler over at en skal kjenne sine fiender jødene, samtidig som hun velsigner denne stakkars jentungen i Allahs navn.

Se filmen her.

7 kommentarer

Elisabeth

07.mai.2006 kl.17:12

Slikt er ille! Heldigvis vet jeg at det finnes moderate muslimer. Men dem blir desverre fort "tidd ihjel".

heh

07.mai.2006 kl.18:16

de fundamentalistiske jødene/kristne er ikke bedre enn de fundamentalistiske muslimene.

dere fortjener hverandre virkelige.

Red.

07.mai.2006 kl.18:25

Til Elisabeth: Ja, selvsagt finnes det flere moderate godhjertede muslimer.Og det er viktig å huske. Vi skal ikke gre alle under en kam.

Til Heh: Kristne mener at man skal vende kinnet til, være tolerant, ikke fordømme og ikke drepe, mens radikale islamister oppfordrer til det motsatte. Jeg ser ikke hvordan vi kan være like ille som dem. Problemet med Islam er Islam. Problemet med Kristendommen er hyklerne som hevder de følger den.

heh

08.mai.2006 kl.03:23

english.aljazeera.net/NR/exeres/574DE2C0-...CD1-6854DCB802BC.htm

heldigvis er jødene så mye bedre og snillere enn de fæle araberne!

Red.

08.mai.2006 kl.15:12

Til Heh: Jeg har ikke sagt jødene er bedre enn araberne, men Goliat er ikke Israel- det er alle de arabiske landene rundt Israel. Du har ekstremister begge veier. Men merk deg at den artikkelen du kommer med har å gjøre med Israelske bosettere- ikke israelsk politi eller milltitære. Til gjengjeld har palestinsk politi gjentatte ganger hjulpet arabiske opprørere som angriper Israelske poster.

08.mai.2006 kl.23:29

Dette er ille og det er vondt å se, men hjernevasking av små barn finnes i alle religioner. kristendommen er intet untak!

Red.

19.mai.2006 kl.12:22

Men er det relevant for denne diskusjonen? Israelske jøder blir ikke lært opp til å hate og drepe muslimer.

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

22, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits