Fredelig Israel-demonstrasjon angrepet av arabisk mobb

Mandag gikk det et tog på ca 200 mennesker som fredelig demonstrerte mot den ensidige nyhets-dekningen av midt-østen og av Israel. Dette endte med at en gruppe med norske palestinere, hvor de fleste var menn i 20-årene, brente flagg og prøvde å gå til angrep på Israel-tilhengerne. En av palestinerne klarte å rive ut et israelsk flagg ifra en av demonstrantene som han kastet i bakken, sparket på og brente. Heldigvis var politiet der i stor skala og de fungerte nærmest som en mur mellom de fredelige Israel- demonstrantene og  norsk-palestinerne som gikk berserk.

Les mer om det her, om det er av interesse: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=125750

*sukk*


Kilder: Magazinet og VG

7 kommentarer

Trond

08.aug.2006 kl.02:07

Ja de fredelige demoanstrantene som støtter opp om bombing av uskyldige. For en fantastisk gjeng. For magazinet og Dagen som du referer til gir ingen ensidig fremstillig eller hva?? opps jeg glemte de er jo tilhengere av Israel sin politikk så da er de selvfølgelig nøytrale.
Jeg styløtter ikke det som oppsto, men du er forferdelig ensidig selv: Bare navnet på blogggen diun forteller hvem du har tatt parti med uannsett hvilke informasjon som komemr frem.

Israel-venn

08.aug.2006 kl.02:12

Til Trond: Magazinet og VG- ikke Dagen. Jeg støtter de sivile enten om de er israelere eller arabere, og jeg støtter en nyhetsdekning der alle sider kommer frem.

Amos Keppler

08.aug.2006 kl.04:45

Dere har blod på hendene deres. Dere må bare godta at folk blir rasende. Jeg er veldig rasende på dere. Jeg er så rasende at blodet koker.

Israel har hatt mektige støttespillere på regjeringsnivå og i pressen i mange tiår. De har fortsatt mektige støttespillere begge steder, men det begynner å tynnes ut. Heldigvis. Endelig begynner SANNHETEN å komme fram: at israel er en avskyelig nasjon og at den ved sine handlinger har fortjent vår dypeste forakt. Det har også dere som støtter den.

Hvordan våger du å late som om du har den minste snev av menneskelighet?

En eller annen

08.aug.2006 kl.12:01

Israel-venn

08.aug.2006 kl.12:14

Til Amos Keppler: Jeg har menneskelighet så det holder, jeg. Du kan hate meg så mye du vil. Jeg er ikke opptatt av å renvaske Israel, men jeg er opptatt av å se konflikten fra begge sider- ikke bare fra den ene. Som sagt er denne bloggen startet opp for å motvirke det ensidige bildet gitt av Israel i mediene generelt. Dessuten mener jeg at det finnes mange grunner til å støtte Israel, selv om jeg- i likhet med de aller fleste Israel-venner- synes de går over i streken av og til. Men det betyr ikkke at vi tolerer en demonisering av Israel. Israel har mange fiender; hele den islamistiske bevegelse. Og la oss være ærlige, den er ikke liten. Man har islamistiske bevegelser i hele den arabiske verden og også i Europa og USA. Naiv er ihvertfall ikke jeg når det gjelder dèt. Forutenom det har man jo det opplagte Iran, Syria, Hamas og Hizbollah. Alle disse vil utslette Israel, men det vil de ikke klare.

Jeg kan jo spørre deg et spørsmål tilbake; hvordan våger du å så sterkt fordømme Israel? Har du vært i deres sko? Vet du hvordan det er å hver dag bli rammet av terror?

Amos Keppler

08.aug.2006 kl.20:46

Til "israel-venn": Du er tyranniets medløper. Det er sannheten. Jeg har fulgt saken siden barnealderen. Jeg har også fulgt deg og dine andre medløperes talløse unnskyldninger. Hvem har sagt noe om hat? Det er avsky som sagt. Propagandaen er det dere som bedriver.

Det er to sider av saken, slevsagt, som det er i alle saker. Denne er om okkupanten og tyrannen israel og det okkuperte Palestina. Palestinerne bruker "sprettert" mot israel hypermoderne maskineri. No contest.

Dette dreier seg ikke om enkeltstående unntak fra israels side, om noen få, "villfarne" soldater, men om en bevisst, ondsinnet politikk.

Israel-venn

08.aug.2006 kl.23:53

Til Amos Keppler: Kall meg hva du vil, jeg bryr meg ikke. Propagandaen er den mediene spytter ut hele tiden, som så godt som alltid går i Israels disfavør der palestinernes lidelser blir skildret sterkt, mens det sjeldent kommer frem hva som skjer med sivile israelere.

Jeg ser du følger tankegangen om at vi skal holde med den svakeste parten. Jeg er uenig, når det viser seg at den svakeste parten er den mest ekstreme.

Den arabiske islamistiske verden bruker palestinerne som et middel mot Israel. De driter i palestinerne og det har de alltid gjort. jeg håper palestinerne tar til fornuft å støtter noen som faktisk ønsker fred, istedenfor disse antisemittiske wannabe Ku Klux Klan folka. Den eneste "freden" de vil ha er den som kanskje oppstår etter de har fjernet Israel fra kartet. Ikke at det vil skje.

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits