Majoriteten av palestinere støtter kidnapping

1.197 palestinere på Gaza og Vestbredden ble spurt om de mener kidnappingen av den israelske korporalen var riktig. Overveldende 77% svarte at de støttet kidnappingen. Til gjengjeld var det 21% som var direkte imot.

 60% sier at de støtter en gjentakelse av aksjonen, mens 30% tror en gjentakelse ville vært skadelig for palestinske interesser.

Meningsmålingen er utført av Jerusalem Media and Communication Center, og har en feilmargin på 3%.Kilder: Vårt land og IDAG

2 kommentarer

Trond

10.jul.2006 kl.14:30

Ja det er vel rart etter isste ukens militær opprasjoner.
Begynn å skytte vilt rundtt dge og drep ti personer og ha en meningsmåling etterpå hvor mange som støtter høyere starffer. Hva tror du resultatet blir??

Red.

10.jul.2006 kl.19:46

Til Trond: Israel har ikke "skutt vilt rundt seg". De var svært nøye på at ingen sivile liv går tapt..dessverre er det alltid noen sivilister som må bøte med livet. Det er trist. Men slik er krigens gang, og slik har det vært i enhver krig.

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits