Araberne vil være Israelere

Anbefaler dere å lese artikkelen: Araberne vil være Israelere på den nyoppstartede, liberal-konservative nettsiden politisk.no

Kort fortalt forteller artikkelen oss at Israelske arabere ønsker å leve under Israelsk styre fremfor i sin egen stat- sannsynlig pga frykt for at deres frihet skal bli mindre, og at deres økonomi vil svekkes betraktelig. Jan Arild Snoen- mannen bak artikkelen, synes det er ironisk at enkelte prøver å portrettere det som om israelske palestinere lider når det strengt tatt viser seg å være snarere motsatt i de fleste tilfeller. Samtidig trekker han frem faren for at muslimene en dag blir i overtall i Israel, grunnet mye høyere fødselstall enn jødene, slik at man tvinger den en gang jødiske staten til å bli nok ett muslimsk land.

Synes denne artikkelen.også kan nevnes i samme slengen.

Én kommentar

Tor Økland Barstad

20.apr.2006 kl.16:07

Hei! Dette har ingenting med innleget å gjøre, men jeg har ikke mailen din. Jeg har et prosjekt om Israel/Palestina i samfunnsfag. Der skal jeg blandt annet skal ha argumenter fra begge sider. Jeg vet en del om konflikten, men du og de andre pro-Israel bloggene har sikkert mange flere argumenter for israel enn jeg har. Så tror du at du kan liste opp de beste argumentene du har for å støtte Israel? Bare om du har lyst og tid da selvfølgelig d;o)

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits