Israel har mer støtte enn vi tror i den arabiske verden

Selv om man neppe kan beskylde DagenMagazinet for å være en objektiv kilde i dekningen rundt midtøstenkonflikten, så gir de ofte saftig informasjon som ellers ikke så lett kommer frem andre steder. Israel har nå sagt at de er inne i den siste fasen av krigføringen i Gaza nå og nærmer seg sitt mål.

Og i dagens avis kunne jeg lese at Obama via Hillary Clinton og sikkerhetsrådgiver James Jones flittig signaliserer til Olmert og Barak det samme som Bush- administrasjonen: Hamas må knuses.

Dette signalet får også Olmert-regjeringen med uventet styurke fra Egypt, Saudiarabia og Jordan, som aldri før har vært så aktive i de fakto støtte til Israel. Alle tre landene har slått hardt ned på anti-israelske demonstrasjoner, og Jordans kong Abdulla II har også avsatt etterretningssjefen sin og erstattet ham med beduinoffiser Muhammed Rakkad. Rakkad er kjent som en brennende motstander av islamistene.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Freds-venn

Freds-venn

22, Bergen

Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i Israel og de palestinske områdene.

Kategorier

Arkiv

hits