Hisbolla med indirekte støtte fra Iran: - Angrip jøder over hele verden

- Israelere og jøder utenfor Israel befinner seg akkurat nå i uhyggelig akutt fare for å bli angrepet av globale terroranslag fra Hisbolla, advarer statsministerens Antiterrorkontor i Israel. De oppfordrer jøder verden rundt til å ferdes forsiktig og ikke være for lenge på samme sted av gangen. Den offisielle advarselen ble sendt ut på søndag, og bakgrunnen skal være at Hisbollah den siste uken har send rundt spesialutdannede terrorteam til ulike deler av verden.

Disse terrorteamene har fått oppdrag i å iverksette flest mulig hevnaskjoner ved ettårsdagen for Israels henrettelse av hisbollakommandant Imad Mugniyeh, den 12.februar. Mugniyeh var opphavsmannen til flere terrorhandlinger mot Israel og USA gjennom 30 år.

Iran også innblandet
Iran og Hisbollah har i lenger tid sammarbeidet med å sette sammen terrorteamene. Mange av terroristene har fått spesiell millitær kompetanse fra de iranske revolusjonsgardistene.

Israelsk TV2 fortalte i forrige uke at Israel de siste par ukene har greid å stanse et terror-angrep rettet mot et Israelsk-jødisk mål i et europeisk land. Det skjedde ved at Israel informerte vedkommende lands sikkerhetstjenester som deretter satte i gang nødvendige tiltak.

Det Israelske antiterrorkontoret har tidligere vist seg treffsikre med sine advarsler. F.eks kom kontorets advarsel for noen år siden terrorbombene ved rødehavskysten Sinai i forkjøpet.


Kilde: DagenMagazinet Tirsdag 3.Februar 2009

2 kommentarer

03.feb.2009 kl.07:26

Hvis du føler med begge sider, som jeg også gjør, hvorfor har du ikke da ett bilde på enten headeren eller profilen som er en blandig av begge flaggene? Det burde du hatt ! :)

Martin/Red

03.feb.2009 kl.07:45

Det har du helt rett i at jeg burde! Skal skaffe meg det.

Skriv en ny kommentar

Freds-venn

Freds-venn

22, Bergen

Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i Israel og de palestinske områdene.

Kategorier

Arkiv

hits