Quaradawi: - Allah straffet jødene gjennom Hitler
Den velkjente islamistiske lederen Yusuf al-Quaradawi (som kan leses om bl.a her), sier i et nylig offentliggjort videoklipp at Hitler straffet jødene med Guds hjelp, og at han selv skal angripe dem. For flere oppleves videoen visstnok som et sjokk, siden vestlig presse flere ganger har kallt Quaradawi "moderat". Men det er han på ingen måte. 

- Mitt liv nærmer seg slutten og jeg vil gjerne si at det eneste jeg ønsker meg er at Allah skal gi meg muligheten til å den hellige krigen og motstandens land. Jeg vil skyte på Allas fiender, jødene, og de vil kaste en bombe mot meg. Og slik vil jeg besegle mitt liv med martyriet. Lovet være Allah.

Kilde: DagenMagazinet

2 kommentarer

NIP

06.feb.2009 kl.19:31

Rart at "ingen" i Norge (nesten) ser hva som skjer i verden; en slags "ny" og uhyggelig antisemittisme...tausheten i media taler oftest mer enn alt.
Jeg tror dette handler om å ha noen å hate, og at "jødene" igjen er blitt utvalgt til å spille hovedrollen.
Fascister er ikke smarte; deres voldsmentalitet slår aldri feil.
Islam og muslimer bør ikke nevnes i denne sammenhengen; for det er oldfashioned fascisme vi ser, bare i en ny og ukjent drakt.

NIP

06.feb.2009 kl.19:34

Og til den som skal kverulere på at Herr Yusuf selv er en semitt: bare bytt ut "antisemitt" med "jødehater"...for alle forstår hva jeg mener likevel.

Skriv en ny kommentar

Freds-venn

Freds-venn

22, Bergen

Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i Israel og de palestinske områdene.

Kategorier

Arkiv

hits