Krefter i AUF vil invitere Hamas til Norge på offisielt besøk.

 Askil Pedersen, leder i Oslo AUF, sier at: "Hamas har vunnet det mest demokratiske valget i Palestinas historie, og valgresultatet bør anerkjennes med et statsbesøk."
Han mener at han vil få resten av Oslo AUF med seg på dette forslaget ettersom Ariel Sharon - som var minst like omstridt- tidligere ble invitert til Norge.

Utenriksminister Jonas Gahr Støre sier at; "Hvis Hamas er villig til å anerkjenne Israels rett til å eksistere, og til å jobbe videre for fred, bør de kunne inviteres hit på statsbesøk."

Vel, Gahr Støre- husk at om Hamas "godkjenner Israels rett til å eksistere", vil de bare legge på seg en maske akkurat som PLO gjorde, som på ene siden "jobbet for fred" mens de på den andre, drepte jøder med flid, økonomisk støttet av de naive her i vesten. Undertegnede håper Hamas vil moderere seg, men jeg forvententer også at de jobber for fred, og virkelig viser det. 

Ord er bare tomme ord, uten handling.

3 kommentarer

Tor Økland Barstad

16.mar.2006 kl.21:24

ikke det at jeg støtter Hamas eller noe, men når Hamas måtte annerkjenne Israels rett til å eksistere, måtte Sharon annerkjenne Palestinas eksistens?

Red.

13.apr.2006 kl.00:23

Til Tor Økland Barstad: Israel har alltid vært for en tostatsløsning- det er nok heller arabiske ledere som har vært imot tostatsløsningen, fordi de nekter å ha et jødisk land på det de anser som Islams område.

Tor Økland Barstad

24.mai.2006 kl.19:06

Ok

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits