Økt innvandring til Israel i løpet av neste år

Den nye ministeren for immigrant-integrering. Zeev Boim, håper at 60.000 nye immigranter vil ha kommet til Israels 60-årsdag neste år, og at et stort antall av de 700 000 israelerne, som bor i utlandet vil vende hjem. Det siste tallet er høyere enn opprinnelig antatt og omfatter 500.000 isralere som bor i Nord-Amerika. Ifølge Boim kom imidlertid flere israelere tilbake i 2005 (4195) enn de som immigrerte til Israel fra Nord-Amerika det pågjeldende år (3100). Formann for innvandrerorganisasjonen "Jewish Agency", Zeev Bielsky sier at han forventer en 15 prosent oppgang i innvandringen fra Frankrike og Nord-Amerika i løpet av 2006. "Jewish Agency" har denne helgen store annonser i Israelsk media hvor organisasjonen oppfordrer befolkningen til å delta i velkomsten av syv innvandrerfly i juli og august fra en rekke land. Blant annet gjelder dette den 16.august hvor hele tre fly med innvandrere vil komme samtidig fra USA, Canada og England. Dette høres da lovende ut  =)


Kilde

Har forresten oppdatert innlegget om granaten som angivelig skulle ha kommet ifra Israel som dessverre tok livet av 7 palestinere på en strand for noen dager siden. Les her: http://israel.abcblogg.no/150606183421_israel_nok_en_gang_stemplet_som_.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits