Miryam Shomrat svarer i vårt land

Nok en gang svarer Israels ambassadør på spørsmål: http://vl.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060721/NETTGJEST/60721004/1246

2 kommentarer

Meg

25.jul.2006 kl.18:16

Alt i alt en fin og reflektert blogg du har synes jeg, selvom jeg ikke er enig i alt. Men Andreas3 sin hjemmeside er til å spy av! Hvorfor har du han på linklisten?

Israel-venn

27.jul.2006 kl.16:10

Til Meg: Heisann. Tusen takk for det. Veldig kjekt å høre =)

Årsaken til at jeg har lagt han på link-listen er at jeg har brukt noe materiale ifra hans side, men godt du peker det ut så jeg kan slette den, for jeg er i likhet med deg uenig i mye han skriver- f.eks dette med at alt USA og Israel gjør er riktig, for slik er det IKKE. Virkeligheten er fyllt med mange grånyanser. Dessuten er han en ivrig tilhenger av FrP og det er ikke jeg. Så skal slette den nå ;)

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits