Hamas vil ikke stanse terrorister

"Det vil aldri komme en dag når noen palestiner blir arrestert på grunn av sin politiske tilknytning eller fordi han kjemper mot okkupasjonen", sier Hamas sin påtroppende innenriksminister Said Seyam.

Hamas stanser ikke med det, de vil også koordinere de militante sine operasjoner; "I fremtiden vil samtaler med de ulike gruppene dreie seg om mekanismene, omfanget og timingen [av angrep]", sier Seyam til Reuters. "Retten til å forsvare vårt folk og konfrontere aggresjonen er gitt og er lovlig."

"Jeg ble ikke med i denne regjeringen for å gjenopplive sikkerhetssamarbeid [med Israel] og for å beskytte okkupantene og deres bosettere. Jeg kom for å forsvare vårt folk og deres krigere, for å beskytte deres trær, deres eiendommer og deres muligheter", sier Seyam.

Dette høres da "lovende" ut...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits