Antisemittisme på jødisk vis

Hamshahri Daily, en iransk avis, ba sine lesere levere inn tegninger om Holocaust som et svar på de danske karikaturene av Profeten.  Amitay Sandy fra Tel Aviv fikk da sin egen idè.

Han ba rett og slett jøder lage sine egne antisemittiske tegninger; "Vi skal vise verden at vi lager de beste, skarpeste og mest fornærmende jødehatende tegningene noensinne. Ingen iraner skal slå oss på vår egen hjemmebane." - Mange ble begeistret over dette. Et av bidragene viser for. eks Moses og steintavlene med et ellevte bud; "Ikke glem å kontrollere media."
 
Å le av muslimer er i følge Sandy ikke et stort tegn for ytringsfrihet i Israel, men; "Det er en bedre demonstrasjon å le av seg selv og egen religion og verdier."

Han legger til; "Jeg håper muslimene som protesterer ser tegningene våre og tenker seg om før de aksepterer anti-semittiske budskap som sannhet."

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits