Fikk 6-er på stil om Israel

Elev skrev en stil om Israel, og fikk en 6-er av læreren. Les den svært gode og gripende stilen her: http://www.israelsmisjonen.no/php/visArtikkel.php?id=124

2 kommentarer

Shoaib

27.jun.2006 kl.22:59

Gripende, og godt skrevet. Spesiell av en 16 åring. MEN, er det ikke litt ille at man omtrent ikke ser menneskeverdet til jøder som ikke konverterer til kristendommen? Neida, ingen sier det direkte, men det lyser mot meg mellom linjene. Er det bare meg?

Red.

28.jun.2006 kl.16:28

Når du skriver "man"- hvem mener du da?Om du tenker på de som har lagd siden, så tror jeg nok at de har tatt den historien med, fordi deres mål er å spre Jesu ord til jøder og få dem til å bli messianske jøder. Jeg tror ikke at de mener noe stygt ovenfor folk som "bare" er jøder, av den grunn. Håper ihvertfall ikke det.

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits