Oppfordrer til drap på sivile jøder og tvetydig om tiltak

Domprost i Oslo, Olav Dag Hauge møtte  Imamen Yusuf Al-Qaradawi og andre norske muslimer den 14. August, der Al-Qaradawi hevder at; "Ytterligere tiltak fra norsk side er ikke nødvendig."

Nettavisen kan fortelle at al-Quaradawi vil sette krav til den norske stat om å; "komme med en ny lov som forbyr at personer eller medier skal kunne angripe religioner, uansett om det er Islam, Kristendom eller Jødedom"

Nå må imamen snart bestemme seg. Er han for tiltak eller ikke?

Yusuf Al-Qaradawi har igjen og igjen oppfordret muslimer til å drepe sivile jøder, og har uttalt at selvmord er tillatt innenfor Islam dersom det setter skrekk i fienden. - da Hauge ble konfrontert med dette, svarte han; " Jeg har ikke lest disse uttalelsene, og jeg syntes ikke det var tid for å ta det opp. Generelt vil jeg si at al-Quaradawi fremsto som en varm person som ga uttrykk for at han ønsket fred."

Er Hauge lite glad i jøder eller bare naiv? Begge alternativ er skremmende.


Én kommentar

Hot stuff, ikke sant baby?

02.mar.2006 kl.13:59

Hauge er en typisk nordmann; naiv og redd for å skape ubehageligheter for seg selv. hadde vi ikke hatt den religionsfriheten vi har i landet hadde vi vel neppe tatt i mot muslimer; så enten har vi lov til å uttrykke oss eller så har vi ikke...bestem dere

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits