Forbereder Iran hevn mot Israel?

Irans Revolusjonsgardes leder,Yahya Rahim-Savafi, ba søndag sine soldater om å forberede seg på et oppgjør med Israel og USA.

Han sier bl.a: "Basij (frivillige islamske millitssoldater) og Revolusjonsgarden bør forberede seg på å bli skuls med sionistene og amerikanerne.Vi må holde dette hellige hat til Islams fiender levende i våre hjerter til hevnens time kommer." 


Generalen hevder at tidspunktet for oppgjøret skal bli kunngjort av landets leder ayatollah Ali Khamenei.Kilde4 kommentarer

Mitt lille liv

31.jul.2006 kl.01:59

Go go Iran! Stå på! Knus Israel og jew$a! Kun ved total utslettelse av Israel kan rettferdigheten seire!

Israel-venn

31.jul.2006 kl.13:30

Til mitt lille liv: Heisann antisemitt. Noe mer idiotisk du vil tilføye?

Mitt lille liv

01.aug.2006 kl.00:10

Ja, jeg kan jo legge til at arenaen snart vil utvides og også nå Norge. Da får vi se om dere kristen fundamentalister har den samme lojaliteten ovenfor saken som vi som kjemper for sannhet og rettferdighet ;) Noe sier meg at Satans soldater er svakere i troen enn rettferdighetens og sannhetens forsvarere!

Israel-venn

01.aug.2006 kl.02:10

Til Mitt lille liv: Du av alle skal ikke snakke om sannhet og rettferdighet. Er det rettferdig å være for utslettelsen av verdens jøder? Og er det sannheten at Israel er demonisk og dens fiender bare uskyldige mennesker? Håper du finner Jesus, for det er han som er sannhet og kjærlighet- ikke Hitler, som du kanskje vil ha det til.

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

22, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits