Ofre på begge sider

Knut Stian og Trond Tveiten er noen av de som har lagt ut bilder av libanesiske lik. For å balansere dette  bildet har Betrakteren lagt ut bilder av israelske lik. Ofrene finnes på begge sider. La oss aldri glemme det. Akkurat derfor er det så viktig for fred, for å sørge for at ikke flere sivile liv går tapt og å sørge for at ekstremistene på begge sider ikke får det som de vil.

Jeg støtter Israels rett til å eksistere
og
jeg støtter palestinernes rett til å få en egen stat.

Håper de som leser denne bloggen mener det samme.

9 kommentarer

Mitt lille liv

31.jul.2006 kl.02:02

Du sier du støtter Israel og Palestinerene? Jaha? Så det betyr at USA kan komme til Norge, sutre litt over hvor mange amerikanere som mistet livet i 2. verdenskrig, så skal de få en egen stat?

Dette er latterlig, og jeg må si det er nokså fortvilende at ikke du ser dette også. Palestina er for Palestinere!

Israel-venn

31.jul.2006 kl.13:29

Til Mitt lille liv: Jeg foreslår at du vender blikket mot det som er fakta, og ikke kommer med absurde sammenligninger. Les noen av mine eldre artikler så vil du få et adskillig bedre bilde enn det du sitter med nå, om du åpner deg for det.

Mitt lille liv

31.jul.2006 kl.19:01

hahaha, du sier altså rett ut at du baserer dine mot argumenter på fantasi og løgn? For det meste her er det, fantasi og løgn! Få øynene opp, se hva disse grusome fanatikerene gjør med folk, se hva de gjør med barn!

De blodtørstige sionistene må stoppes, med eller uten deg og dine forskrudde med pasienter på Gaustad!

Israel-venn

31.jul.2006 kl.20:33

Til Mitt Lille liv: Er ikke vits i å diskutere med deg. Du har allerede avslørt deg som en antisemitt.

Mitt lille liv

01.aug.2006 kl.00:07

Jødene ut av Asia!

Kall meg hva du vil ditt krek, jeg gir en glad faen i det! Jeg og mine vil kjempe til siste blodsdråpe er spilt, den samme lojaliteten kan ikke dere naive Israel-elskere påberope dere...

Trond

01.aug.2006 kl.01:01

Den kan jeg være enig med deg i. Men da krever det en hwelt ny for for fredarbeid, fra alle parter. Å fåpr å ikke snakke om innrømmelser.

Til mitt live liv sier jeg bare dette: Spøker du eller er du bare dust.

Trond

01.aug.2006 kl.01:10

forsetn heter jeg Wathne Tveiten kremt. Mellombnvantet er en viktig del av min identitet.

Mitt lille liv

01.aug.2006 kl.14:37

Jeg spøker på ingen måte ikke. Jeg gir dere heller en advarsel på hva dere kan vente. Flere og flere får øynene opp for terroren staten Israel står bak, og flere og flere er villig til å kjempe for rettferdigheten! Oppfordrer med dette alle til å boikotte alle Israelske varer samt stille på samtlige demonstrasjoner i ditt nærmiljø mot Israel, mot sionismen!

Trond

01.aug.2006 kl.19:54

Mitt lille liv: Noen gang hørt utrykket put out fire with gasolin??

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits