NrKs Israel-hatende reporter

Ikke sjokkerende hevder noen at at Odd Karsten Tveit, Nrks "balanserte" midt-østen reporter, var en av dem som Gaarder kontaktet vedrørende sitt ekstreme tidsskrift mot Israel før den ble publisert. Dette kan riktignok ikke bevises og må sees på som spekulasjoner. Men det er isåfall ingen bombe. NrK er like balanserte i midtøsten konflikten, som Islamister er jødevenner.

Les mer her: http://www.politisk.no/odd_karsten_tveit_boer_trekkes/
                        http://magazinet.no/default.asp?menuid=&linktype=2&linkid=24124

8 kommentarer

Knut Stian Olsen

30.aug.2006 kl.20:28

Du bruker vel ikke politisk.no som sannhetsvitne? Særlig ikke Rødsten?

Red.

30.aug.2006 kl.20:54

Vel, det finnes nok av andre kilder. Poenget mitt var at Karstein Tveit ble kontaktet før artikkelen ble publisert, ikke nødvendigvis at han "står i leddtog med islamister osv" Men det finnes liten tvil om at han er i overkant skeptisk mot alt Israel gjør.Skulle likt å sett en mer balansert vinkling fra den kanten.

Shoaib

31.aug.2006 kl.00:34

Det er kanskje en grunn til det da?

Ellers, det var nå å ta litt hardt i å kalle det han skrev for et tidsskrift, det var nå en kronikkartikkel. Ellers, ser jeg at de to skal ha snakket sammen, det er faktisk alt vi egentlig vet. Men for all del, selg skinnet mens bamsen rusler rundt med den på :D

Red.

31.aug.2006 kl.00:43

Om det er en grunn til å være ubalansert? Ja, om man velger å tolke alt Israel gjør som kyniske trekk uten å forholde seg til fakta, så er det jo klart.Ellers har du rett..det er faktisk en antagelse. Derfor skal jeg endre litt på måten jeg skrev det på. Men det er uansett ikke noe sjokk at de to er go-kompiser når de har en felles fiende.

Shoaib

31.aug.2006 kl.00:50

Heisann ... nei red. jeg mente at det er en grunn til at mange som oppholder seg i lang tid i området utvikler en skepsis mot Israel. Ikke bunnet i et jødehat, men en erkjennelse at staten israel bedriver urettferdig, nedlatende og i perioder direkte rasistisk politikk mot sine naboland. Når de i tillegg kan gjøre dette med verdens sjette største hær så ser de fleste at noe er skjevt og feil.

Shoaib

31.aug.2006 kl.00:52

Jeg blir av mange karakterisert som islamist, og kaller meg en jødevenn også .. har ihvertfall mange jøder som venner :D

Red.

31.aug.2006 kl.13:09

"Heisann ... nei red. jeg mente at det er en grunn til at mange som oppholder seg i lang tid i området utvikler en skepsis mot Israel. Ikke bunnet i et jødehat, men en erkjennelse at staten israel bedriver urettferdig, nedlatende og i perioder direkte rasistisk politikk mot sine naboland."

Mot arabere, ja, det er sant. Israel behandler dem som annenrangs borgere på flere måter.Israel er langt ifra noe forbilde målt etter europeisk mål (men målt etter arabisk derimot..).Poenget er uansett at en må kunne se saken ifra flere sider, og ikke bare skylde på at Israel er den store stygge ulven.

Shoaib

05.sep.2006 kl.07:40

Jeg skrev et langt svar her, men vi begynner å bevege oss såpass langt unna opprinnelsespunktet at jeg la inn svaret som et innlegg hos meg selv :)

islam.weblogg.no/040906201224_israel...s_arabiske_land.html

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits