Antisemittisme i blogger-verdenen

Det som er så flott med bloggerverdenen er at det finnes så mange forskjellige typer bloggere. høye, lave, svarte, gule, hvite, blonde, høyrevridde, venstrevridde, brautende, reflekterte, sadistiske, godhjertede osv. Jeg er glad for å se en slik sammenblanding av både løst og lavt.

Men jeg blir provosert når jeg ser disse antisemittiske bloggene som også dukker opp, som f.eks Fritt Ord som gladelig publiserer jødekarikaturer jevnt og trutt og mener at alle verdens problemer er jødenes feil- akkurat i likhet med hva nazister og Islamister mener.

Enda en finnes det i bloggerverdenen. Han kommer med et utrolig ensidig syn på konflikten, ja faktisk så ensidig at han oppfordrer til å fjerne Israel fra kartet i kommentarfeltet i ett innlegg.

Videre hevder han at :"Fundamentalistene og terroristene i denne saken befinner seg i Israel."Så hva med alle Islamistene i hele den arabiske verden som hater jøder uansett hvor de befinner seg og vil utslette staten Israel? Hva med rasistpartiet Hamas, som har i sitt charter at jødene skal kastes på havet, og som majoriteten av palestinerne stemte på, etter at Israelsk politikk ble moderert?

Han svarer vel igrunn på det spørsmålet selv når han avslutter artikkelen med: "Jødene er fanatikerene som dreper uskyldige og provoserer folke masser til å begå selvmord i et patriotisk forsøk på å kjempe for sin sak og for sitt land." ..ja også det at han vil fjerne Israel fra kartet da i likhet med Ahmadinejad.

Fritt Ord er så feig at han har tatt vekk muligheten for å kommentere på siden sin, men det kan du gjøre på Mitt Lille liv sin side. Han trenger noen sannhetens ord- det er tydelig.

Siden finner du her: http://mittlilleliv.abcblogg.no/

Én kommentar

Trond

31.jul.2006 kl.14:01

Håper du skjønenr at jeg tar det sterkste avstand fra slitkt anti-semitisk vår. Det har jeg skrevet om o i bloggen min også

Skriv en ny kommentar

Israel-venn og freds-venn

Israel-venn og freds-venn

21, Bergen

Jeg har lyst å vise sider av midt-østen konflikten som viser et mer helhetlig bilde enn mange gir uttrykk for. Jeg erkjenner at Israel har sine feil, men jeg liker ikke det kyniske synet på at Israel er den store stygge Goliat. Begge sider har sine ekstremister, og jeg føler med begge sider. Både Israel og palestinerne må inngå kompromisser for å endelig kunne få til å opprette en palestinsk stat.Bare så det er klart. Jeg håper om en bedre fremtid for alle som bor i midtøsten.

Kategorier

Arkiv

hits